HTML

Autómentesen

Az alternatív közlekedési megoldások blogja.

Friss topikok

  • elektromoped: Elektromoped? Igen ez a moped az én tulajdonom,és a hölgy pedig a feleségem,de nem rokkant !!! Ez ... (2011.01.31. 20:01) Elektromoped

Linkblog

Archívum

2009.12.12. 17:23 Gergely István

Go-Ped motoros roller

Ismét rákerestem, kutakodtam, hogy mivel tudnám leváltani az autómat a városban és ráakadtam erre a csodálatos ötletre. Ez egy 9 kg os benzines motoros roller ami 32 km/ órával cirkál 40-50 km-ert képes szaladnak egy tank benzinnel. De van olyan tílus is ami 50 km / órával megy, sőt még electromos változatok is kaphatóak. A kis sulya és mérete mellé még hozzáadódik, hogy összecsukható, mint a lábbal hajtható testvérkéi. Az ára meglehetősem borsós de úgy gondolom, hogy hosszú távon megérheti. Kellemesebb mint villamossal, busszal vagy autóval állni és idegeskedni a dugóban. Hátránya, hogy hidegben és esőben nem nagyon alkalmas közlekedésre. Ára 180.000 Ft - 350.000 Ft között mozog. A különböző típusoktól függően. Egyes modellekre csomagtartó és ülés is szerelhető.

Ezt már határozottan jó alternatívának tartom ha nincs csomagja az embernek, mivel ez könnyen felvihető a lakásba. Nem foglal nagy helyet. Összeszerelhető, ezért hosszabb utazásra is szállítható.

Hogy tetszik ? Ti vennétek ? Van aki használt már ilyent ? Mik a tapasztalatok ?

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://automentesen.blog.hu/api/trackback/id/tr111592777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása